Home > Triagiste in opleiding

Triagiste in opleiding - regio Utrecht

Echt wat voor mensen betekenen? Telefonische triage op een huisartsenpost is werk dat er toe doet; in de spoedketen heb je als triagiste alle kans echt iets te betekenen voor de patiënt. Niet voor iedereen weggelegd; wel voor jou?

Wat ga je als triagiste doen?

Telefonische triage…..voor professionals met een goed gehoor…..de patiënt niet zien en toch met behulp van andere zintuigen, je medische kennis, je communicatieve vaardigheden en jouw kennis van het triage-model de urgentie van een zorgvraag vaststellen. Dat is waar het om gaat bij telefonische triage. Je bouwt een gedetailleerd toestandsbeeld op van de patiënt op basis waarvan je vaststelt wat de volgende stap moet zijn. Telefonische triage, een individuele activiteit maar ook een teamprestatie. Want samen met collega triagistes en de regiearts sta je garant voor goede professionele zorg en adviezen. Kalm blijven als de druk oploopt; de patiënt rekent op je, jij bent de professional. Telefonische triage….een bijzonder vak.

Direct aanmelden!

Jouw opleiding – goed geregeld!

In een periode van 10 weken doorloop je een compacte opleiding tot triagiste. Het gaat om een uniek werken & leren-traject dat in nauwe samenwerking met de huisartsenposten en de opleider is opgezet. Naast contactonderwijs in een groep bestaat de opleiding uit modulen via e-learning en een uitgekiend programma waarbij je begeleid wordt ingetraind aan de telefoon op de huisartsenpost. Geleidelijk maak je zo de verbinding met de echte praktijk. Je kunt al snel gaan meewerken in het rooster op de post. De opleiding wordt voor je betaald en vanaf dag 1 ontvang je ook jouw salaris.

Wat vragen we van jou als kandidaat?

Natuurlijk verwachten wij van jou dat je goed met mensen om kunt gaan en dat je het hoofd koel kunt houden ook als het er om spant. Door jouw communicatieve vaardigheden voel je op basis van ‘horen en vragen’ haarfijn aan hoe het met de patiënt gaat en hoe je hem/haar gerust kunt stellen. Je werkt makkelijk en behendig met de computer.
Daarnaast heb je:
- een diploma doktersassistente, verpleegkundige of een andere ‘zorg gerelateerde’ opleiding van (niv.4)
- een goede focus op relevante informatie
- een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij jou als Triagiste?

Er wordt nogal wat van je gevraagd. Maar daar krijg je ook wat voor terug. Na een goed opleidingstraject dat je samen met je nieuwe collega’s doorloopt kun je aan de slag als beginnend triagiste. Je wordt voor een jaar gedetacheerd bij een huisartsenpost en vervolgens krijg je een dienstverband bij de huisartsenpost. Dat betekent een zorgeloze start!
De voordelen voor jou op een rij:
- een baan en werkomgeving waar jij je als professional thuis voelt
- een goeddoordacht opleidingstraject
- de opleiding wordt voor je betaald
- een detacheringscontract van 16 uur per week voor de duur van een jaar
- bij goed functioneren een vast contract bij een huisartsenpost
- vanaf dag 1 een goed salaris met een ruime ANW toeslag (CAO Huisartsenzorg)
- een baan die goed te combineren is met andere activiteiten

Nieuwsgierig geworden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met Hans Uiterwijk via 06-11031813 of via info@aldicare.nl  
Natuurlijk mag je ook direct je motivatie en CV naar ons sturen!

Solliciteer nu!  
Aldicare gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.